Biber Hapı Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Onaylıdır.

Zayıflama ve Beslenme Bozuklukları

Beslenme Metabolizma kimyasal reaksiyonlar bir dizi sentez ve Karbonhidratlar, proteinler, enerji üretmek kullanılan yağ, mineraller, lifler, vitaminler ve su. Besin onlar makro besin ve mikro besinler iki tip olarak sınıflandırılmaktadır.
Makro besin ancak kimyasal element hidrojen, karbon, nitrojen, oksijen, fosfor ve sulfar oluşan başka bir şey değildir. Makro besin bu kimyasal elementlerin sırasında daha fazla enerji tüketir üreten büyük miktarlarda bulunmaktadır.

Olarak orada küçük miktarlarda kullanılabilir ere Vitaminler, mineraller ve yağ mikrobesinler altına.

Aşağıdaki besin maddeleri büyük miktarda enerji sağlar:

Karbonhidratlar: Karbonhidratlar fruktoz, galaktoz ve glikoz oluşur. Glikoz önemli karbonhidrat gıda bulunan ve aynı zamanda enerji yaşayan organizmalar için akışkanların şeklinde mevcut ana kaynağıdır. Gıda sindirim glikoz, galaktoz ve fruktoz süreci sırasında elde edilen ve karaciğer bağırsak ven transfer. Glikoz geçici olarak karaciğer veya kas ve tüm vücut dokulardan içinde glikojen formunda depolanan enerji kullanır. Eğer vücut bu amino asitler, yağ ve biyolojik bileşiklerin dönüştürülmüştür aşırı miktarda glikoz içerir.

Proteinler: Proteinler oksijen, hidrojen, karbon ve azot oluşmaktadır. Bu biyokimyasal katalizörler hücresel yapısını oluşturur. Protein olan tek besin olduğu farklı amino asit oluşumu için anahtar rol oynamaktadır azot içerir. Proteinler hangi kas doku ve organların binada temel besin olan amino asitlerin organik bileşikler. Amino asitler çok hücre yapıları oluşturmak için gereklidir. Eğer amino asit varlıkları aşan devlet sonra dönüştürülmüştür ve yağ daha sonra enerji metabolizması için kullanılır.

Yağlar: Yağ gliserin besin molekülleri ile yağ asitleri oluşur. Bu asitler unbranched hidrokarbon zincirleri hem doymuş ve doymamış yağ asitleri ile bağlı temin edilmektedir. Hücre zarları işleyen sistemi tamamen bu yağ asitleri tarafından kontrol edilir. Bu yağ asitleri gerçekten kararlı vücut sıcaklığı tutmak yararlı olan, sağlıklı saç ve cilt yapısı.

Bu Aşağıdaki maddeler destekleyen metabolizması vardır:

Su: Su hangi kimyasal reaksiyonlar her türlü yer alabileceği en iyi çözücü maddedir. Bu madde en iyi destekleyen bir metabolizma.

Vitaminler: Vitaminler canlı organizma için gerekli organik bileşiklerdir. Yüksek oranda Vitaminler destek metabolizma. Onlar yaşayan organizmaların vücut yapısında kofaktör veya ortak enzim görevi.

Diyet mineraller: Kimyasal elementler diyet mineraller için, orada demir ve bakır vardır denir. Bu kimyasal element çok neden metabolizması için önemlidir.
Besin metabolizması bozukluğu Maple idrar, albinizm, histidinaemia, tyrosinaemia, alkaptonuria, diyabet, galactosemia, mellitus ve laktoz intoleransı hastalığa neden olur.

0 Yorumlar:

Post a Comment