Biber Hapı Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Onaylıdır.

kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama Bu bir diyet kilo çalışırken için, mutlak bir kabus olabilir bir gelecek için özel günlerinde, güzel bir yemek için dışarı gitmesi bekleniyor söyleneni gerekir. İsterseniz bu adam ne istiyor Veya bazı güzel küçük restoran sizi almaya. Senin acil içgüdüleri 'sebebi olarak' hayır 'gerekçe göstererek kalori çığlık size söyler. Ama bir diyet mümkün olduğunu, yeme ve bir kıyamet deneyimi olması gerekmez!

Eğer bir diyet üzerinde yeme bu basit ipuçlarını izleyin kesinlikle ve kabul edilebilir tamamen o ana kadar yapmış iyi iş zarar vermeden iyi olabilir.

1. Senin araştırma yap! En lokantalar ve tüm menü çevrimiçi eğer bir sen, arama olmadığı ve bu faks isteyin olacak. Bu gidebilirsiniz ve sağlıklı yemekler mevcut vurgulamak anlamına gelir. Önce bile olsun ve şansı fantezi pazarlama tarafından görüşlü kör olmak ne olacak karar verin!

2. Sipariş ana yemek meze's listeden. Bu sizin için daha iyi kalori ve banka denge! Yan salata için de, ya da sağlıklı bir çorba gidin. Bu kesinlikle, banka denge ve mutlu seni doldurmak ve yeterli oda bir dost iyi bir tatlı bölünmüş bırakayım!

3. Bir menü bazı sözcükleri hemen yüksek kalorili yağ yüklü gıdalar büyü. Şey bu sos meyilli, veya 'krem tereyağlı,' senin yiyecek için felaket olacak.

4. Özel bir istek olun. Eğer menü mükemmel sağlıklı olabileceğini bir şeyler var ... ama onlara sor o meyilli değil hırpalanmış listelenen sonra da var. En restoranlar oldukça kendi menüsü sırada bunların beslenme ihtiyaçlarına cevap verebilecek bazı ayarlamalar yapmak için mutluyuz. Ödeyen bir müşteri olarak, onların sizin için menüye küçük bir değişiklik yapmayacağını düşüktür. Şey meyilli olmadan sorma veya sos ile gerçekten bir restoran için böyle büyük bir anlaşma değil.

0 Yorumlar:

Post a Comment