Biber Hapı Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Onaylıdır.

kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama yarışması konularını takip ederken bayağı keyif alıyorum. R10 forumlarında olsun sıralamadaki site ve bloglar olsun hayli eğlenceli. kurumsalseo.com iyi ki bu etkinliği düzenlemiş, internet hayatıma renk geldi.

Bu yarışma sayesinde seo ve google konusunda bayağı otoriter arkadaşlar olduğunu keşfettim :) Maşallah öngürüleri; aylardır google algoritmalarını araştıran kişileri bile geride bırakır. Güncellemeler ve sıralama hakkında o kadar net ve kesin ifadeler kullanıyorlar ki bir an "Acaba bunlar Google'da felan mı çalışıyorlar?" diye düşünmeden edemiyorum.

Konu zayıflama olunca malzeme de çok oluyor malum. Kullan kullan bitmiyor. Onlar da yetmezse makale içinde lida, fx15, pohudey ve zayıflama kelimeleri serpiştiriyorsunuz oluyor size güzel bir yazı.

Daha fazla uzatmak istemiyorum, bende benzeyebilirim :) Güne güzel bir uyku ile son vermek istiyorum. Sıralamalar konusunda benim pek bir endişem yok. Bundan önce daha heyecanlı ve zorlu rakiplerin olduğu yarışmalar gördüm. Onlar seo bilgilerini kullanmışlardı. Neyse uzuyor.

Görüşene dek sağlıklı kalın.

0 Yorumlar:

Post a Comment