Biber Hapı Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Onaylıdır.

Yarışma son değişiklikten sonra güzel bir şekilde devam ediyor. R10.Net’e giremedim ama yazılanları tahmin edebiliyorum :)

Son günlerdeki Domuz Gribi paniği nedeniyle Zayıflama konusuna pek değinemiyorum. Gerçi yıllardır grip ve grip salgını yüzünden çoğu insan hayatını kaybediyor. Yapılan spekülasyonlar nedeniyle bir takım sektörler çok güzel rant yakaladı. İnsan ister istemez şimdi düşünüyor bu ne kadar gerçek diye. Kuş gribi vakasında ortaya çıkan pastörize yumurtaları unutmadık daha!

Zayıflama konusuna gelince; pohudey ve lida birlikteliği ile formunuzu korumaya devam ettiğinizi düşünüyorum. Ki mevsim artık kış. C vitamini almaya gayret edin. Bol bol meyve tüketmeye özen gösterin.

İnternet bu günlerde çok garipleşti. Bağlantı sorunum var. ADSL kullanmaya başladığım günden bu yana bunun önüne geçemedim. Tekrar kablo nete mi geçsem diye düşünüyorum :)

Kurumsalseo.Com önderliğinde ki bu yarışma bitene kadar fx15 ile bağlantıyı zorlayacağım. ne kadar zayıflama ile uğraşsam da bu bağlantı sorununu  halledeceğime eminim.

0 Yorumlar:

Post a Comment