Biber Hapı Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Onaylıdır.

Televizyon karşısında Şişmanlıyoruz

Insanlar var dan bu acı sorunlar yeme vardır. Bazı yemek çünkü sadece yiyecek bir şey yapamaz kadar aynı anda yemeden gibi. Eğer aşağı akşam orada patates cipsi veya şeker süre onlar en sevdikleri gösterir izlemek onların çeneleri meşgul edecek bir çanta olacak TV izlemeye otur. Ne zaman yüksek kalorili çerez, özellikle eğer sedanter varsa yemek, kilonuzu balon gidiyor ve gerçekten kontrol alabilirsiniz senin metabolizma bağlı.

Bazı insanlar yemek "normal" ile kendilerini aşırı derecede ağır olmasına neden velileri bile genler devralır. Eğer onlar kadar egzersiz ve yüksek kalori aperatifler aşırı için şımartın alamazsanız, çok ağır olacaksın. Etkileri bir zincir çünkü ve enerji eksikliği düzgün beslenme ve egzersiz ile kilo kurtulmak için hangi onları daha yerleşik hale ve ağır olan yapar başlar.

Duygusal yeme olan çok sayıda insanın afflicts bir bozukluktur. Nedenleri çok farklı olabilir. Bazı aşırı ve çerez için sürekli zaman tedirgin oluyor ya da önemli olarak gördükleri şey endişe yiyeceklerdir. Yeme onların sorunları kapalı, bir ölçüde, kendi zihin alır ve onlara ağızda çoğu zaman bir şey sahip memnuniyetini veriyor. Bir çok üzgün olan aşağı bir parmak veya başka bir şeyler üzerine onlar yiyecek çiğneme tarafından teselli vardır çiğnemek verilen hareketsiz ağlayan bebek gibi. Ne yazık ki onlar da korkunç ağırlığı sonuçları ile gıda yutmak.

Bazı kişi daha fazla zaman çok çok daha endişeli bir şey hakkında mutluyuz için yiyebilirler. Hatta daha genelde yüksek kalorili gıdalar vardır aşırı miktarda düşkünlük onların sevincini artırmak istiyorum. Bir duygusal yiyen bir kereviz çiğneme görmez Seni temin ederim sopa. Daha muhtemelen kalori olacak yüklü ıvır zıvır yiyecekler. Çünkü sadece gerçekten aşırı yemek için mutlu olabilir bu insanlar az, birçok durumda endişe yiyenlere göre bir sorun var.

Sadece ne kötü beslenme alışkanlıkları öğrenmek için bir yolu, ve ne onları neden, bir yiyecek günlüğü tutmak. Yemek bu kayıt her şeyi, ne zaman ve yedim ne yaptığını ve zaman hakkında az düşüncesinde. Her zamanki kötü beslenme uygulamaları yakında aşikar olacaktır. Eğer Örneğin bulmak istediğiniz zaman veya para endişeler vardı işinizi hakkında o zaman stres ve endişe senin iştahın açıktır vurguladı olduğunu birçok kez yedik tetikler. Bunu size yeme alışkanlıklarını değiştirmek için bir şeyler yapabilirim fark.

Elbette her zaman değiştirmek kolay değil, bir yol ki evde hiçbir yüksek kalorili gıdalar önemsiz emin olmaktır. Tutmak yerine, meyve ve salata kullanışlı. Ne zaman gerekir snack, uygun bir egzersiz ve diyet programı hakkında doktorunuz gibi sonra sadece bunu o patates cipsi veya bir uzmana danış.konuşmak yerine yemek. Arkadaşıma alın size eğer böylece birbirlerini teşvik mümkün bunu birlikte yapmak. Duygusal yeme hayatınızı mahvetmesine izin vermeyin.

0 Yorumlar:

Post a Comment