Biber Hapı Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Onaylıdır.

Offf! google yine başladın gıcıklığa :) kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama yarışmasında yine kayıplardayım. Bakalım kaç zaman daha bunu sürdüreceksin. Lida ile değil ama senin sıkıntınla zayıfladım!

Zayıflama konusunu bir kenara bırakıp dün haberlerden takip ettiğim bir konu üzerine yazmak istedim. son günlerde insanların kafasını karıştıran Domuz Gribi. Ülkemizde kayıtlara geçen ilk domuz gribi ölümü Ankara'dan. Zatürre teşhisi ile hastaneye kaldırılan 29 yaşındaki bir vatandaşımız solunum yetmezliğinden hayatını kaybetti. Yapılan incelemelerde vatandaşımızda domuz gribi virüsü bulundu.

Şimdi anlaşılmayan bir kaç nokta var. Bakanlık son zamanlarda televizyon kanallarında sayfa sayfa açıklamalar yayınlıyor. Belirtileri şunlardır, korunma yolları bunlardır diye. ama bir vatandaşımız bu hastalıktan hayatını kaybediyor. Ve konulan teşhis Zatürre! Belirtilerini biliyoruz ama teşhis koyamıyoruz.

Burası Türkiye! Bu tür gelişmeleri görmeye alıştık biz. Ne zaman bunlar düzelecek? Ne zaman yetkililer işlerini tam manasıyla yapacaklar?

Kaç kişi hayatını kaybettikten sonra tedbirler alınacak?

0 Yorumlar:

Post a Comment