Zayıflama için Pohudey içine Lida katıp Fx15 ile Gargara Yapın! Her gün Lida kullanın, aksatmayın!

R10 da bir yeni yarışma daha

henüz bu yarışma bitmeden bir yenisi başlayacak. Yaklaşık olarak 2 saat kadar sonra bir aksilik olmaz ise r10 forumlarında start alacak yarışmanın da ödülleri bakımından heyecanlı olacağı kesin.

Katılacak arkadaşlara şimdiden başarılar.



Tıbbi Yardım Alarak Zayıflama

kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama ve Günümüzde zayıflamak isteyen birçok insan var. Ve zayıflama adına uyguladıkları bir yığın diyet. Bu konuda tıbbi destek sağlayan firmaları da unutmamak gerekir. Tıbbi olanlar diğerlerine nazaran daha pahalı ve maliyeti yüksek uygulamalardır. Unutulmamalıdır ki tıbbi denetimle uygulanan zayıflama programlarında sonuca ulaşma zamanı diğerlerinden daha kısadır.

Bu tıbbi denetimli programların çoğu senin hayatın pek çok yönleri içerir. Genellikle sizin için sağlıklı bir yaşam elde etmek için kişiselleştirilmiş bir program geliştirmek Bu tür programlara. Bu programların çoğu gelecekte kilo önlenmesi için daha uzun bakım aşamaları var.

Bu programlar hemen hemen her zaman doktorlar ve diğer sağlık uzmanları tarafından denetlenmektedir. Herhangi bir azaltma programı tavsiye için zaten bir doktoru görmek olduğunu başlamadan önce yapmanız gereken ilk şey. Bir doktor, ilerlemenizi izleyecek tavsiyelerde bulunmak ve destek Siz yolculuk üzerinde ağırlık azaltma ve herhangi bir değişiklik yapacak o kişi sizin tedavi planı için gerekli gördüğü. Gerçekçi bir kilo kaybı hedefi onlar tanımlamak ilk şey olmalıdır.

Bu tıbbi denetim programlarının çoğu ulusal reklam ticari programlara benzer iş. Onlar haftalık, bir kilo kaybı programı hakkında bir psikolojik danışma ve onlar da "kendi satmak diyet" ek ve ürünleri ağırlık sağlar.

Tıbbi denetim programlarının maliyeti genellikle hemen fark edeceksiniz en büyük fark vardır. Bu tıbben denetimli programları oldukça ticari olanlarına göre daha fazla maliyeti nedir. Yemek yerine geçer bir fikri üzerine birçok çalışma sallıyor ve barlar, diğerleri sadece özel izin birkaç hafta boyunca günde üç kere sallar. Bu dersin daha hızlı kilo vermenize neden olur. Ticari programları daha çok yiyecek vermek ancak hızlı kilo değildir.

Bazı hastaneler ağırlık kaybı için tıbbi denetim programları çalıştırın. Onlar birkaç kilo veya daha fazla kaybetmek isteyenler için programlar olabilir. Ayrıca çoğu kişi tur grup veya obezite cerrahisi gördüğünüz için programlar var. Bu tür programlar gibi karşılamak ve kim cerrahi ile zaten (ve sonuçları görmek için elde olan insanlarla konuşmak olsun cerrahi hastalar için büyük bir).

Yani, daha iyi bu tıbbi denetim programları nelerdir? Ağırlık miktarı açısından evet kaybetti. Bunlar genellikle daha fazla olanlar için (hariç pahalı ve tur grup hastalar genellikle sigorta kapsamına obezite). Daha iyi ticari programlardan daha var mı? ticari programların düzgün bir şekilde takip tüm iyi; sadece ağırlık yavaş kaybedersiniz.

R10 da karnınız acıkırsa?

kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama Annemiz küçükken hep bize kızardı "Yavrum yemeğini ayakta yeme!", "Yemeğini yavaş ye, iyice çiğnemeden yutma!" bilmem hatırlar mısınız? Bizde haylazca dinler gibi yapar yine ayakta atıştırıp koşuştururduk.

Şimdi, sonra birkaç yıl geçtikten sonra, annemin itiraf etmeliyim haklıydı. Bana dünyanın en iyi kilo kaybı tavsiyelerde birini verdi. Iyi beslenme alışkanlıkları olması sağlıklı bir diyetin önemli bir parçasıdır. Ama bu sizi yemek yemek oranı şaşırtıcı olabilir kilo uğraşmak çok şey var.

Son çalışmalar, aşırı kilolu insanlar çok daha hızlı zayıf olanlardan daha yemek göstermiştir. Daha normal insanların yaptığı Ayrıca, aşırı kilolu kişilerin büyük ısırıklar atın. Yiyecek birçok türleri yavaş onları yemek için kuvvet vardır. Hızlı yavaş yemek yeme ve her lokma yararlanma iyi alışkanlık gelişecektir diyetinizin içine yiyecek bu tür ekleyerek.

Gıda Bu tür şunlardır:

Gıdalar sahip gerçekten yüksek lif konsantrasyonları. Sadece küçük bir miktar sindirerek, gıda bu tip tam size daha hızlı ve daha uzun süre hissettirecek.

Su yüksek bir içeriğe sahip gıdalar Türleri. Bu şekilde, çok dolgun hissedeceksiniz. Örneğin, salatalık veya meyve yemeye çalışın. Sen karpuz deneyebilir, elma, armut, çilek ve gıda diğer birçok türde. Ayrıca bazı sebze pişirir. Sebze su emme ve daha iyi mide dolduracaktır Haşlama. Yavaş yemek ve su bir yeri vardır gıda anahtarıdır.

Başka tavsiyesi çiğneme gerektirir yemek yemek etmektir. Çünkü çiğneme meşgul olacak, yavaş yemek zorunda olacaktır. Bu nedenle bazı sert gıdalar çiğnemek ve ne olduğunu görün deneyin. Sen brokoli, havuç ve lahana gibi lifli sebzeler tadabilirsiniz.

Ayrıca enerjinin büyük bir tüketmek gereklidir gıda deneyebilirsiniz. Onlara yemek yorgun ve size yemek için olsun bu sayede. Proteinlerin sahip yüksek lif sebze deneyin. Ayrıca, sebze ve meyveler hakkında unutmayın.

Ayrıca, yiyorsun, sizin mide akışı ve mide maddeler ile çünkü karışıklık sıvı içme, bunların yoğunluğu azaltarak kaçınmalısınız.

Okudum tüm çalışmalar, ve ben kendi gözlerimle gördüm tüm örnekler dayalı olarak, aynı zamanda iyi bir diyet kalori içeren içecekler üzerinde vererek içerir sonuca ulaştınız. Eğer su veya hafif bir içki içebilirsiniz ancak düzenli kez, bir protein shake olabilir zaman zaman, seçim bu şekerli meyve suları yerine. Bunun ne olduğunu tüm hakkında sağlıklı bir diyet yapıyor. Ayrıca kahve, soda ve şeker içeren meyve suları kaçınmalısınız. Don't believe olabilir bu ama sıvı kalori bir gizli kalori en büyük kaynakları vardır.

Şimdi Lida Olsaydı?

Biraz Lida olsaydı ne güzel olurdu :)

Size kilo vermek için en iyi diyet ek gerekir. Aslında, her zaman size sağlıklı bir diyet planı ne zaman kilo çalıştığınız önemlidir. Takviyeleri ile, kolay ve hızlı bir şekilde hedefe ulaşmak olacaktır.


Şimdi, nasıl en iyi ek keşfedebilirsiniz konuşalım. Aslında, biraz araştırma yapmak gerekir. kurumsalseo.com r10 lida fx15 pohudey zayıflama da nasıl bir ürün çalıştığını anlamak gerekir. Bu çok önemli. Bir ürün uygun veya değil, nasıl çalıştığını bilmek gerekir amacıyla anlamak için. Bu, yanlış ürün tercih olmayacaktır emin olacaktır.

Nitekim olarak, piyasada diyet takviyeleri çeşitli vardır. Örneğin, size diyet yağ emilimini engellemeye yardımcı olacak bazı yağ engelleyici kullanabilirsiniz. Ise ağırlık kaybetme Bu kim sevdikleri yiyecek istiyorum insanların uygun olacaktır. Eğer kişinin kim zaman zaman dışarıda yemek yemek gerekir tür Ayrıca bu ürünleri isteyebilirsiniz.

Bu amaç için, kesinlikle en iyi diyet ek bir olduğunu biliyorum hangi uygun gerekiyor. Elbette bunun etkisini dikkate almak gerekir. Yine, araştırma yapmak gerekir. Size web üzerinde bazı ürün yorumu okumak gerekir. Ayrıca bazı referansları okumak isteyebilirsiniz. Hatta eğer daha önce belirli bir ek kullanmış arkadaşlarım var daha iyi olacaktır. Bu amaçla kendi görüş isteyebilirsiniz.

Bunun için, araştırma kesinlikle anahtar için en iyi diyet ek belirlemektir. Eğer araştırma yapmazsanız Unutmayın, sadece para israf olacak. Bu her zaman akılda tutulması gereken en önemli nokta.

Bir zayıflama programının amacı almak bizim vücudun yanmak ekstra kalori kurtulun. Orada iyi bir şans ki muhtemelen daha fazla kalori tüketen daha hangi neden kaslarınızı kendilerini lida bozdurulması olmasıdır are burning olmasıdır. Çünkü doğal bir işlemdir bile dışarı çalışmıyor, vücudumuzun hala kalori yakar. Ancak, sırada biz fx15 kalori yakmak için maksimum sayıda olsun sağlamak için, r10 uygun bir kilo kaybı programı benimseyerek biraz daha çaba yapmak zorundayız.

Herkes 'gibi hızlı' ve 'kelime seviyor' hızlı bu yüzden bu kadar çok sentetik ürünler hangi kulübe yardım talep piyasada mevcut olmasıdır kaybı programı ağırlık bağlı yağ 'hızlı' pohudey. Bu orijinal bir çözüm bulmak zordur. kurumsalseo.com ancak, doğal yöntemleri konusunda çünkü yan etki içermez, bunları güvenebilirsiniz.

Çoğu kişi doğrudan hapları ve ek atlayabilir. Onların sadece ana bölümü egzersiz ve diyet kontrolü olduğunu ve katalizör olarak hareket bilmeli. Mutlaka bir jimnastik salonuna gitmek gerekmez. Biraz eğlenmek deneyebilirsiniz evde egzersiz ama sen onları düzenli olması gerekir. Kolayca kadar sadece 30 dakika tempolu yürüyüş 150 kalori tarafından yazabilir. 75-125 kalori evin etrafında küçük faaliyetler ve 300-450 kalori ile 30 dakikalık bir jog tarafından yanmış olabilir yanmış olabilir. Ne kadar zor bütün gün yapmak için 30 dakika almaya olabilir formda kalmak emin misin?

Eğer koşu hayranıyım veya çalışan değilseniz, merdivenlerden yukarı ve aşağı otuz dakika tırmanabilir ve 300-500 kalori yakmak için yeterli olacaktır. Ayrıca, elle bir saat araç yıkama deneyin ve kolayca 250-280 kalori civarında yazabilir. Peki neden ödeme para almak için bir zaman kendiniz ve çok kalori kaybetmeniz yapabilirim yapılır? Daha hızlı bir yöntem 10 dakika yürüyüş ve gitmek için geri döndüğünüzde, bazı 100-120 kalori serbest olacaktır.

Kendinizi aç çalışmayın. Istediğiniz gibi hissediyorum fakat basit karbonhidrat ve yağ önlemek Aslında kadar yemek. Bir kilo kaybı programı bir protein diyet olmadan, bu nedenle, proteinlere sopa eksik ve sizi yakmak için daha az kalori verecek. Ekstra ağırlık kurtulmak zor bir görev değil. Ancak, kendinizi yeterince her gün bu küçük şeyler yapmak için motive tutmak gereklidir. Kadar biz almak ince saplantı, biz genellikle için çalışma içine iyi bir çaba yok. Kadar kalori size olabildiğince günlük Bu nedenle, yanık emin olun.

Zayıflama ve Bayramın İkinci günü

Bayramın ikinci gününde maşallah yine sıcak bir hava var. Arefe gününden bu yana grip illeti ile mücadele ediyorum. Artık silmekten burnum yara olmuş vaziyette. Sağlık gibisi yok :S

Google bu kurumsalseo.com Lida işbirliğini pek sevmiş olmalı ki sıralamaları değiştirmiyor. İlginçtir kaç zamandır sıralamalar çakılmış vaziyette. Pohudey müdahalesi şart buraya!

Bayram sonrası sanırım biraz daha şenlenir yarışma. bu arada başlayacak diğer bir yarışma daha var. Ödüller ilgi çekici. Daha başlamadan r10 da yapılan yorumlara bakılırsa o da heyecanlı geçeceğe benziyor.


Bugünkü Lida maceralarımda daha önceki yazımda belirttiğim düşüncem gerçek oldu. Bursaspor bu zamana kadar 4 büyüklerin belalısı odu. Sahasında oynadığı maçlarda büyük takımlara karşı oldukça başarılı maçlarına şahit olmuştuk. Bu akşamda 3 puanı alan taraf oldular. Maçı seyrettim. Ergiç' in şutu direkte patlamasaydı belki daha farklı bir maç seyredebilirdik.

BURSASPOR: 1 - GALATASARAY: 0
Stat: Atatürk Stadı
Hakemler: Halis Özkahya, Alper Ulusoy, Muharrem Yılmaz

Bursaspor
: Ivankov, Tuna, Ömer, Zapotocny, Mustafa, Volkan (Dk. 71 Veli), Kirita, Ergiç, Ozan İpek, Turgay (Dk. 90+3 Hüseyin ?), Sercan (Dk. 79 Batalla)

Galatasaray: Franko, Sabri, Gökhan, Servet, Hakan, Barış (Dk. 70 Elano), Mehmet (Dk. 83 Aydın), Mustafa, Kewell, Arda, Keita (Dk. 64 Nonda)

Gol: Dk. 57 Volkan (Bursaspor)
Sarı Kartlar: Dk. 81 Mustafa (Bursaspor), Dk. 39 Kewell, Dk. 76 Elano, Dk. 90 2 Arda, 90+3 Servet, Gökhan Zan (Maç bitiminde) (Galatasaray)
Kırmızı Kart: Dk. 90+2 Ozan İpek (Bursaspor)



Colin Kazım'a 4 Maçlık Ceza

PFDK Fenerbahçeli Colin Kazım'a Beşiktaş maçındaki hareketlerinden dolayı 4 maç ceza vermiş. Şu bayram günü herkes birbirine hediye verirken bu ceza da nerden çıktı :) Gerçi Colin Kazım bu cezadan fazla etkilenmez. Hırslı ve kaliteli bir futbolcu. 4 hafta sonra sahalara geri döndüğünde umarım beni utandırmaz. Aslında Lida Fx15 Pohudey Zayıflama Ligi kurulsa da kurumsalse.com bu futbolcuyu renklerine bağlasa kesin şampiyon olur!


Bursaspor Galatasaray'ı Yenebilir mi?

Turkcell Süper Lig bu hafta Bursaspor - Galatasaray maçı ile başlayacak. Bu akşam saat 20:00 da başlayacak maçı Lida Pohudey fanatikleriyle birlikte izlemeyi düşünüyorum. Galatasaray geçen hafta ki beraberliğin ardından bugün Bursaspor karşısında zorlanacak gibi geliyor bana. kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama blogumda bu maçla ilgili görüşlerimi maçtan sonra okuyabilirsiniz.

Kurban Bayramının 1. Gününde Tüm R10 Takipçilerinin Ve Blog Ziyaretçilerimin Bayramını Kutlarım. Güzel ve sıcak bir bayram gününde tekrar Lida ile birlikte olmak ne güzel. Pohudey ve Fx ile bayramlaştıktan sonra soluğu nette aldım.

Herşey aynı. Domuz gribi tehditi sürüyor. Toplam 161 kişi hayatını kaybetti. Bende nezle olmuşum. Artık burnum kızardı silmekten. Bol bol C Vitamini takviyesi yaptım ama nafile. Bayram sonuna kadar bu şekilde gezmeye devam :S

R10 lida adına yazılan makaleler ile yarışma sürüyor. Sıralamalarda oldukça değişim gözüme çarptı.

en fazla ilgimi çeken ise benim gibi blogspot kullananların "SEO" kelimesini sık sık tekrar etmeleri. Blogspot ile ne kadar seo yapabilirsiniz ki? Aç bakalım yeni bir domain. Satın al bir host paketi. Dayan bakalım uzunca bir süre. Google' dan torpilli bu bloglar ile seoculuk yapılıyorsa herkes seocu o zaman :)

fx15 pohudey ile yapılan zayıflama uygulamalarının ardından bu yazdan kalma pazar gününü daha keyifli geçirdiğiniz bir gerçek! kurumsalseo.com öncülüğünde düzenlenen bu yarışma sayesinde tığ gibi olacaksınız.

Hadi Lida 'lı Günler Sizlere.

Eğer amacınız size metabolik oranını yükselterek üzerinde yoğunlaştırın istiyorsanız, kısa bir süre sonra ağırlık bir çok kaybetmek demektir. Senin metabolizma vücudunuz için bir motor gibi ve onu daha verimli size yağ ve kilo kaybetmek yanmak çalışır yumuşak hale geldi. Eğer nasıl bu makaleyi okumak ve öğrenmek birkaç dakika almaya teşvik hızlı yağ kaybı ardından için metabolizma artırmak öğrenmek istiyorum nasıl.

Kısa sürede zayıflamak için

1. Normal bir gün hile ile metabolizma şarj edin. Eğer ağırlık o ezici bir diyete sıkı ucunda ay yapışmasını düşünmek hissedebilirsiniz kaybetmek çok şey var. Neyse ki daha iyi bir şekilde, bir, bir düzenli olarak favori besinleri yemeye ve daha hızlı yağ yakmak izin vermektedir.

Gizli nasıl stratejik olarak diyet ve dolandırıcı zaman bu size düşük kalori yeterli sırasında hafta ve daha sonra yemek için bir hile yardımıyla yağ yakma metabolizmasını artırmak kilo vermeye devam ediyorum öğrenmektir.

2. Akşam karbonhidrat ile yağ yakma geciktirmeyin. Ne zaman yemek size insülin düzeylerinde artışa neden yatmadan yakın karbonhidrat. Ne zaman insülin yeteneğinizi yağ yakmak için yukarı aşağı gidiyor ve bu gece üzerinde yağ kaybını engelleyebilirsiniz.

3. Su içmek yeterli. Sulu kalmak hızlı metabolizması için çok önemlidir. Sabah 8 ons yakında çünkü vücudun doğal Uyurken dehydrates doğan sonra başlayın.

4. Senin kas oluşturulması. Düz Aslında sizin vücudunuza daha fazla yağ yakmak için üzerine gün içinde daha fazla kas varsa bile dinlenme olmasıdır. Çalışma direnci tipi Anasayfa egzersizleri (ağırlık kaldırma veya grupları kullanarak) haftada 3 gün yani.

5. 7-8 saat dinlenin. Kimse bir ara vermeden devam edebilirsiniz. Senin metabolizma yeterli uyku ile bir mola verin ve daha çok yağ yakma sizi ödüllendirecektir.

Ne zaman size metabolik oranınızı artırmak için bu büyük adımları kısa sürede çok fazla kilo kaybeder.

Lida ve Pohudey Aşı Olmalı!

Bugün yine yarışmada heyecan dorukta. Maaşalah bütün blogcular asılmışlar bloglara :) Lida ve zayıflama ile ne kadar konu var hepsi hortlamış. Bakalım kaç gün daha bu böyle devam edip gidecek. Son Pohudey olarak konuya nokta koyma zamanı geliyor diye düşünüyorum!

Gündemi en çok meşgul eden konuların başında gelen domuz gribi için aşılama kampanyası devam ediyor. Kronik organ yetmezliği, bağışıklık sistemi ve kan hastalığı bulunanlarla 6 ay ile 5 yaş arası çocukların domuz gribine karşı aşı uygulaması yarın başlıyor.

Evet, kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama yarışması herşeye rağmen devam ediyor. Yarışma konusunda pek makale hazırlayamıyorum ama blogumu güncel tutmaktan vazgeçmeyeceğim :) Yarışma bitene kadar blogumda güncel yazılar bulabileceksiniz.

Grip virüsü bulunduğu çevre koşullarına göre belirli bir süre yaşayabiliyor. Örnek verecek olursak; sert ve gözeneksiz yüzeylerde plastik, çelik vb. grip virüsü 24 saatten fazla bir süre yaşayabiliyor.

Hava yoluyla veya el temasıyla bu yüzeylere bulaşan virüs buralara dokunulması ile artı 24 saat daha yaşabiliyor ve bulaşıcı olabiliyor. Kumaş, bez gibi materyallere bulaşan virüs ise 12 saat burada yaşabiliyor ve bulaşıcı olabiliyor.

Öksürük ve hapşuruk sonrasında ellere bulaşan virüs ortamda ve ellerde yoğun olarak 5 dakikalık süre zarfında bulunabiliyor. Ve bu süreç içinde bulaşıcı olabiliyor.

kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama Bir sabah uyandınız e aynaya baktınız ki kilo aldığınızı fark ettiniz. Ama sen de bir şeyler yapmaya tembel konum aynı zamanda bu konuda Yoksa o yüzden ertelemeye ne yapacağımı bilmiyorum. nasıl kendiniz hakkında ne zaman ne kilo için ne bilmiyorum / yağ olsun kurtulmak hissediyorum nefret? Istiyorsan nasıl karın yağ kaybetmek öğrenmek için?

Orada yağ yakma egzersizleri ya da karın yağ var yapabileceğimiz egzersizleri almak yağ bizim Lida kurtulurum? Bir yağlı diyet mi?

Karın bölgesindeki yağları yakmak için pohudey dışında bir öneri:

Her şeyi yapmak, gidiyorsun sakin olun. Eğer nasıl yağ senin karın bir seferde bir adım almak var kaybetmek düşünüyorsanız. Herhangi bir egzersiz veya diyet değişim içinde değil. Bir gece de şişmanladınız! Sen bunu zaman içinde kazandı.

Karın bölgesindeki yağları yakmak için fx15 dışında ikinci öneri:

Senin nasıl yemek küçük ama sağlıklı değişiklikler yapmaya başlayın. Daha fazla meyve ve sebze yemek mi? Her yemek için meyve 1 adet ekleyin. Bir elma gibi, portakal, armut, muz, vs Bu yağ yakıcı besinler vardır! Her yemekte salatayı eksik etmeyin. Salata sosu neredeyse saf yağ eğer yağ kurtulmak. sizin salata bastırmaması yapmak için çalışıyoruz olduğunu Eğer ancak birinci öneriyi hatırlayabilirsiniz.

Karın bölgesindeki yağları yakmak için r10 dışında üçüncğ öneri:

Bir spor salonu üyeliği alın ve bir veya iki kez bir hafta sadece için 30-45 dakika, her gidiş başlar. Salı ve Perşembe veya Pazartesi ve Perşembe başlamak için. Do sadece 2 veya 3 yağ yakma sen ve ağırlık veya makineleri. gitmek değil, her zaman egzersiz Dinliyor musun?? Sadece gitme alışkanlığı olsun! Sadece eğlenmek ve sosyal çevre keyif yaparken hedeflerinize ulaşmak için çalışıyorum.

Bu 3 nasıl karın yağ kaybetmek benim önemli ipuçları vardır. Sana ne bir fikir vermek ve kendi hayatı için de geçerlidir.

Küçük ayarlamalar hayatında önemli uzun vadeli farklılıklara yol açacaktır! Küçük adımlar burada kolayca size vurguladı hissetmiyorum veya burn out uzun bir yol neden alacak için ayarlayabilirsiniz. Make sense?

Eğer nasıl karın yağ sonra kurtulmak daha somut ipuçları, egzersizleri ve motivasyon tavsiyeler için web sitemizde bakmak için anlamaya çalışıyoruz.

Yeterli ve dengeli beslenmeli. Bunun için de 4 temel besin grubundan süt, yoğurt ve peynir gibi süt ürünleri, et, balık ve kümes hayvanları, sebze-meyveler, ekmek ve tahıl ürünlerinden yeterli miktarda alınmalı. Tek taraflı beslenme ya da yetersiz gıda alınması, enfeksiyonlara kaşı vücudun hassasiyetini artırır.

Günde en az 3 ana öğün olmak üzere, 3 ara öğün de eklenerek temel besin grupları tüketilmeye çalışılmalı. Ara öğünler, özellikle şeker hastaları tarafından kesinlikle atlanmamalı. Proteinli gıdaların alınmasına dikkat edilmeli. Et, balık, tavuk, hindi, süt ve süt ürünleri ile yumurta gibi besinlerden en az biri günlük beslenmede mutlaka bulunmalıdır. Bitkisel protein kaynakları olan nohut, fasulye ve mercimek gibi kuru baklagiller de haftada 2-3 kere tüketilmeye çalışılmalıdır. Balık tüketimi, bağışıklık sistemini güçlendiren güneşin az olduğu kış aylarında D vitamini için iyi kaynaktır. Böylece virüs ve bakterilerle savaşacak bağışıklık sistemine yardımcı hücreler için protein sağlanmış olur.

C vitamini de bağışıklık sistemi için önemli ögelerden biridir. Her öğünde tüketilmeye çalışılmalıdır. Mevsimsel meyvelerden portakal, mandalina, limon, greyfurt, kivi ile kuş burnu ürünleri yenmelidir. C vitamini düzeyleri yeterli kişiler, enfeksiyonları kısa sürede atlatabilmektedir. Yeterli A vitamini almayan kişiler enfeksiyonlara karşı daha duyarlı olur. Bu nedenle özellikle kışın A vitamininden zengin gıdalar tercih edilmelidir. Balık, süt ve yumurtanın yanı sıra, A ve C vitamini gibi antioksidan vitaminleri içeren havuç, brokoli, kabak, lahana, karnabahar, yeşil biber, patates, soğan, sarımsak gibi sebzeler bolca tüketilmelidir.


Dünya sağlık otoriteleri de günde 5-9 porsiyon sebze ve meyve tüketilmesini önermektedir. E vitamini için de sıvı yağların tüketilmesi gereklidir. Yağ tüketiminin kısıtlı olduğu durumlarda en az 5 adet fındık, badem, ceviz tüketilebilir. Katı yağlar yerine sıvı yağlar tercih edilmelidir. Folik asit ve B12 vitamini, bağışıklık sisteminde önemli görevler üstlenmektedir. Folik asit, koyu yeşil yapraklı sebzelerde bulunur. Hayvansal kaynaklı her gıda ise B12 vitamini içerir. B12 ve folik asitin azlığında savunma sistemi zayıflar.

kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama yaklaşık 50 gün sonra bitecek. Yarışmada kıyasıya bir mücadele var şimdilik.

Hergün bir kabus gibi dünya üzerine çöken domuz gribi yayılmaya devam ediyor. Sağlık bakanlığından bugün bir açıklama yapıldı. Açıklamaya göre Buna göre, tedavileri süren hastalardan 9 ve 40 yaşında iki erkek ve 3 yaşında bir kız olmak üzere üç kişi daha yaşamını yitirdi.

Böylece H1N1 virüsü nedeniyle ölenlerin sayısı 30’a yükseldi.



Bir Pazar Akşamı Zayıflama Notları

Yine bir pazar akşamı lida ile zayıflama keyfini yaşarken pazartesinin sıkıntısı başladı. Ben ve pohudey olduk olası haftanın bu ilk gününü sevmeyiz. Fx15 için değişen birşey yok maalesef. O her zaman ki gibi kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama yarışmasına odaklanmış.


Havalar iyiden iyiye soğumaya başladı. Yağan kar çetin geçecek kış mevsiminin habercisi sanki. Değişen mevsimin etkisi olsa gerek, kırgınlık var üzerimde.

Yarışma felan bir kenara bu aralar. Google adsense ödemelerini geciktirdi. R10 dan takip ediyorum ama kimsede ödeme işlemi gerçekleşmemiş. Global ekonomik krizin etkileri herhalde :)

Grip paniği hızla artıyor. Sağlık Bakanlığı bu konuda bugün bir açıklama daha yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, İstanbul'da Pandemik grip nedeniyle tedavisi devam eden 13 yaşında bir kız çocuğunun yaşamını yitirdiği, bu vefatla Pandemik gripten kaybedilen vatandaşların sayısının 8 olduğunu bildirdi.

Durumu ağır 8 hastanın tedavisinin ise yoğun bakımlarda sürdürüldüğü belirtilen açıklamada, 2 yaşından küçük çocuklar, kronik hastalığı olanlar, gebeler ve 65 yaş üstündekilerin grip belirtileri ortaya çıktığında mutlaka bir hekime müracaat etmeleri istendi.

Bunların dışındaki kişilerde grip belirtileri ortaya çıktığında evlerinde istirahat etmeleri önerilen açıklamada, genel durumda kötüleşme, solunum güçlüğü, göğüs ağrısı, nefes darlığı, bilinç bulanıklığı, 3 günden fazla süren ateş, ciddi ve sürekli kusma şikayetlerinden biri olan vakaların beklemeden doktora müracaatlarının büyük önem taşıdığı vurgulandı.

İnşallah bir an önce bu hastalığın öüne geçilir.