Biber Hapı Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Onaylıdır.

Lida ile zayıflarken gribe dikkat edin

Havalar iyiden iyiye soğumaya başladı. Yağan kar çetin geçecek kış mevsiminin habercisi sanki. Değişen mevsimin etkisi olsa gerek, kırgınlık var üzerimde.

Yarışma felan bir kenara bu aralar. Google adsense ödemelerini geciktirdi. R10 dan takip ediyorum ama kimsede ödeme işlemi gerçekleşmemiş. Global ekonomik krizin etkileri herhalde :)

Grip paniği hızla artıyor. Sağlık Bakanlığı bu konuda bugün bir açıklama daha yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, İstanbul'da Pandemik grip nedeniyle tedavisi devam eden 13 yaşında bir kız çocuğunun yaşamını yitirdiği, bu vefatla Pandemik gripten kaybedilen vatandaşların sayısının 8 olduğunu bildirdi.

Durumu ağır 8 hastanın tedavisinin ise yoğun bakımlarda sürdürüldüğü belirtilen açıklamada, 2 yaşından küçük çocuklar, kronik hastalığı olanlar, gebeler ve 65 yaş üstündekilerin grip belirtileri ortaya çıktığında mutlaka bir hekime müracaat etmeleri istendi.

Bunların dışındaki kişilerde grip belirtileri ortaya çıktığında evlerinde istirahat etmeleri önerilen açıklamada, genel durumda kötüleşme, solunum güçlüğü, göğüs ağrısı, nefes darlığı, bilinç bulanıklığı, 3 günden fazla süren ateş, ciddi ve sürekli kusma şikayetlerinden biri olan vakaların beklemeden doktora müracaatlarının büyük önem taşıdığı vurgulandı.

İnşallah bir an önce bu hastalığın öüne geçilir.

0 Yorumlar:

Post a Comment