Biber Hapı Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Onaylıdır.

Kan davasını bitirmek, Ekber’i öldürmek için dönen Ali, şimdi yıllarca yanında çalıştığı Güzide’yle karşı karşıya kalmıştır. Güzide olan bitenlerin hesabını sorup Ekber’i rahat bırakmasını istese de, kan davası peşlerini bırakmayacaktır.

Emine belalısı Ayvaz’dan korkup kaçarken, daha da büyük bir belayı Neşet’i üzerine çekmiştir. Güzide ise Emine’yi korumak için Ayvaz’ın kaldığı eve sürpriz bir ziyarette bulunur. Güzide Emine’yi rahat bırakmaları için Neşet’i ikna edebilecek midir? Yoksa Neşet türlü oyunlarla Emine’yi kendi tarafına çekebilecek midir?

Bu arada Nihal, Ece’nin hayatını zehirli sarmaşık gibi sarmaya devam etmektedir. Altan ise Nihal’in sinsice bir oyununa gelir ve Ece ile evlilikleri ciddi bir tehlike altına girer.

Öte yandan otele yerleşip Güzide’yle yakınlık kurmaya çalışan Yavuz ise, Güzide ile bir akşam yemeğine çıkar. Bu romantik yemeğin bir tanığı daha vardır; Ekber! Ekber Güzide’yi kazanmak için son girişimde bulunur. Ekber’in sürpriz teklifi ile sarsılan Güzide için artık karar vaktidir.

kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama farkıyla Bahar Dalları 12. Bölüm Fragmanı izleyin.

0 Yorumlar:

Post a Comment