Biber Hapı Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Onaylıdır.

Şuküfe’nin ailesini kendini ispat etmek için mantı dükkânı açarak ticarete atılıyor. Koyu Bilal’in hem Gonca’nın sevgilisi Caner’i, hem de Şuküfe’yi babasının dükkânında tuttuğu sürpriz bir şekilde ortaya çıkınca, Cevahir de nikâh masasını terk eder. Fakat Gonca’nın sabıkalı abisi silahla peşine düşer. Haceli’nin bir facia yaratmasını Cevahir tatlı dili ve ilginç kelimeleri ile önlemeyi başarır.

Şuküfe de Cevahir’in bu kahramanlığından etkilenir. Ortamın tatlıya bağlanmasını fırsat bilen Cevahir yine şansını deneyip Şuküfe’ye evlenme teklif eder ve teklifi kabul edilir. Ama kız almak kolay değildir. Şuküfe’nin annesi ve kız kardeşine de kendini ispatlamak zorundadır. İş arayışına giren Cevahir, Kayseri genlerini kullanarak annesinin de desteği ile mantı dükkanı açar.

Mürsel ve Nazan ise çocuk yüzünden tartışır. Nazan doktora gitmek ister, Mürsel yanaşmaz. Sonunda Nazan randevu alır ve zorla kocasını götürür ancak onları kötü bir haber beklemektedir .Ulvi, Sevim’i kaçırmaya karar verir. İşler bir anda tersine döner ve Sevim Ulvi’yi kaçırmak üzere harekete geçer. Koyu Bilal de Cevahir ve Şuküfe’yi ayırmak için büyük bir plan yapar.

Geniş Aile 23. Bölüm Fragmı için tıklayın.

0 Yorumlar:

Post a Comment