Biber Hapı Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Onaylıdır.

kurumsalseo.com ile seo teknikleri

İnternet pazarlama için güzel bir ortam. ve onlar neredeyse bir veba gibi. Ne yazık ki, birçok yeni pazarlamacıların bu mitler duymak ve gospel olarak alır. SEO ile bu farklı değil. Aslında, başka bir şey daha SEO mitler zaman çevrimiçi pazarlama konusunda olduğunu düşünüyorum. Evet, bu makalede, sanırım en büyük SEO mitler etrafında gidiyoruz inandığımız paylaşmak için gidiyorum. Kalp için bu bilgi alabilir veya inanmayarak ile. Bu seçim sizin. kurumsalseo.com ile seo konusunda bilgi alışverişi yaparak lida ile sitenizi ne kadar üst sıralara taşıyabileceğinizi tartışabilirsiniz.

Benim listenin en üstünde bir sayfada anahtar kelime doygunluk ilgili tüm bu nonsense. Bazı insanlar% 2, diğerleri Say 4%. Ben sayı size ne atılmış olur umurumda değil. (Google en iyi arama motoru), whatever it is, kullandığınız herhangi bir kalıp algılar algoritmaları vardır. Eğer sayfalarınızın her biri için% 4 kullanın Yani, Google, figure it out olacaktır. Eğer 2%, aynı şey kullanın. Ben ne, bu çok iyi benim için çalıştı ben bile gerçek anahtar kelime doygunluk dikkat kalmamasıdır. Ben fişleri nerede olabilir güz, akılda ben konuda kalmak ve ilgili bilgileri okuyucuya sunmak istiyorum koruma sağlar. Eğer, daha iyi SERPs ile daha eğer sayfalar anahtar kelimelerle sayfalarınıza deneyin çok performans yapmak gerekir.

Sonraki benim liste bu olanıdır. Tek bir çekimde tüm SEO yapabilirsiniz. Evet, ve domuzlar uçabilirler. SEO bir atış anlaşma değil. Tabii, belki birlikte bir gün sitenize koyabilirsiniz ve BT günde optimize edilmiş olsun, ancak SEO fazla olması sadece sitenin kendisi ile ne yaptığını. Orada faktörler, o, geri alma gibi zaman alabilir SEO etkileyen bir yeri vardır. Aslında, orada KAPALI SAYFA yapacak daha çok iş olduğunu daha var sayfası yapmak içinde. Ve bu şeyler zaman alır. Hemen 1.000 geri alma sen kum havuzu daha hızlı siz "Bob Amcan söyleyebiliriz almak için gidiyor." Tamam, var mı? SEO zaman alır.

Eğer sitenizin düzgün SEO yapmak için gereken her şeyi yapmak Son olarak, ben, bu bir aşk, sen bir numaralı ulaşırsınız ve daha asla başka bir şey yapmak zorundayız. Evet, isterdim. Olmak için devamlı ayaklı sizi öldürmek isteyen ve onu ve onun arkasındaki adam arkasındaki adam gidiyor gerçek gerçeği olan iki numaralı bir adam. Bir hiç bitmeyen savaş. Ben sonsuza kadar 1 numara olacağını düşündüm Bir site vardı. Bu yüzden çalışma ve şimdi numarasını 6 durdu. Böylece iş baştan başlar. Tamam, var mı?

Orada siz ... en büyük üç SEO mitler .. bence en azından var. Orada başkaları var mı? Plenty. Belki gelecek makaleler I bazıları değinmek gerekir. Bu arada, unutmayın ... anahtar kelime doygunluk esnek olmalı, bir çekimde tüm SEO yapamaz ve hiçbir şey yapmanız hiç üstünde sonsuza dek tutmak için yeterli olacaktır. Iş biter asla.

0 Yorumlar:

Post a Comment