Biber Hapı Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Onaylıdır.

pazar günü kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama sonuçları acaba ne olacak? gerçi sıralamalarda pek düzen yok. bakıyorsunuz ki değişmiş. google pek seviyor bunlarla oynamayı. eh google' ın işi de bu :)

Geçtiğimiz yıl şubat ayında ikiz çocukları Max ve Emme'yi dünyaya getiren Jennifer Lopez, geçen bu zaman zarfında sadece kilo vermeyi başarmadı aynı zamanda en güzel haline kavuştu. 40 yaşını dolduran seksi yıldız, doğumdan bu yana tam 25 kilo verdi. Şu andaki halini çok beğendiğini söyleyen Lopez, güzellik sırlarını In Touch dergisiyle paylaştı. Doğumundan bu yana zorlu bir süreç geçiren Lopez, "Dikkatli beslenme ve disiplinli bir spor programıyla herkes ideal kilosuna kavuşabilir" dedi. Şu sıralar yeni filminin çekimleri için günde 18 saatini sette geçiren Lopez, "Disiplinimden taviz vermiyorum" dedi.

Jennifer Lopez Haftalık spor programı

Haftada ortalama dört gün, bir saat spor yapan Lopez, 10 dakika ısınma hareketleri yaptıktan sonra ağırlık kaldırma, kasları güçlendirme ve mekik hareketleri yapıyor. Lopez, iple egzersiz hareketleri yaparak kol, sırt ve bacaklarını güçlendiriyor. İp hareketlerinde ünlü yıldız ipe tutunarak kendisini yukarıya kaldırıyor. Ayrıca eliptik kondisyon bisikleti de kullanıyor.

Diyeti

* Ünlü şarkıcı her gün bin 400 kalorilik özel bir beslenme programı uyguluyor.

* Kahvaltı
Tam tahıllı undan yapılmış pancake, yanında çilek veya dilediğiniz kadar mevsim meyvesi.

* Öğlen
Rezene ile tatlandırılmış ızgara balık ve yanında haşlanmış sebze.

* Akşam
Tatlı patatesle servis edilen ızgara yağsız bonfile, yanında mantar ile.

* Ara öğün
Diyet için hazırlanan tahıllı bar'lar.

0 Yorumlar:

Post a Comment