Biber Hapı Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Onaylıdır.

Kurumsalseo.com ve Lida ile Backlink

blogumuz kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama da sıralamaları oldukça etkilen bir faktör üzerine bir makale paylaşacağız; backlink. Bazen gelen bağlantılar olarak adlandırılan geri Arama Motoru Konumlama ve hayat damarımız oldu. Bir web sitesi için amacıyla Google gibi arama motorlarında üst yöneticisi reklam için büyük paralar ödemek zorunda kalmadan, web sitesi bağlantıların çok sayıda sahip olması gerekir. Backlinks bir web sitesi bağlantıları vardır yol açan bir başka web sitesine geri. Daha kurulmuş, yüksek kalite ve yüksek Page Rank web sitesi linki varsa, daha fazla güç kendi arama motoru konumu ile bağlantılı web sitesi için vardır içerir. Eğer web sitesi alma geri geri bir çok Yüksek Kalite ve Yüksek Page Rank alır, o Arama Motorları yüksek bir konuma sahip olma şansı iyi.


Nasıl bir webmaster yok hakkında elde kaliteli gitmek kendi web sitesine geri? Bu yapılabilir birçok yolu vardır. Bazı insanlar yazma temsilciliği ve makaleler göndererek, forumlar göndermeden, bloglarda yorum yapma. Başkaları hakkında çeşitli Internet dizinleri kendi web göndererek konuşun. DMOZ veya denir Bir dizin mükemmel bir üne sahiptir dizin listesi. Bu dizindeki muhtemelen en saygın dizini çevrimiçi bugün. Tüm insan editörler tarafından yerleştirilmiştir içeriyor web siteleri; herhangi bir otomasyon Bu dizin. Bu dizin hakkında tartışıldı tek dezavantajı bunu bir web sitesine sahip olmak uzun sürüyor bir yer.

Başka bir şekilde birçok kişi kendi web sitesi kurmak için geri Social Bookmarking web siteleri kullanmaktır. sosyal imleme genellikle buna bir çok 'popüler topluluk "yönü olan bir web sitesidir. Kullanıcılar kayıt ve kendileri hakkında fotoğraflar ve bilgiler içeren sitelerde profil oluşturabilirsiniz. Daha sonrasosyal imleme kaydedebilirim?? Bu 'hangi hangi siteleri içeren bir veya iki kelime açıklanıyor etiketleri', ve bu yer imleri eden ya da özel's halka açık olabilir listesini kaydedilebilir dökümü olabilir favori web siteleri, bu nedenle herkesin görebilirsiniz.

Ne Web 2.0 olarak bilinir gelişiyle, geri kazanma ile şimdi daha internet tarihinin her zaman daha kolaydır. Çoğu site şu anda sahip bir onlara kaliteli bugünlerde. Okuyucuların çoğu giriş yapabilir ve profil oluşturabilirsiniz. Daha sonra sık sık öyküleri veya makaleler website ya da blog üzerinde Yorum göndermek için izin verilir. Çoğu durumda, web sitesi veya blog sahibi bu yorumlar yanıt; böylece web sitesinin bu bölümde yapmadan veya bir konuşma blog.

Stratejileri Backlinking kolay ve eğlenceli ve onun web sitesi için yeni şeyler öğrenmek daha fazla geri alma konusunda çalışmaktadır web sitesi sahibinin, yeni insanlarla tanışmak ve eğlenceli muazzam bir miktarını bir kez chore: binanın geri bir şey yapıyor olması.

0 Yorumlar:

Post a Comment