Biber Hapı Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Onaylıdır.

kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama yarışmasında son viraja artık girildi. Sıralamalar hala değişken ve arama sonuçları değişim gösteriyor. Bakalım son birkaç günde ne değişecek?

Eğer siz, çünkü ekstra yağ var o olsaydı ki fiziksel durumunu tam olarak değil düşünüyorsanız, ağırlık kaldırma yoluyla kaybetme düşünmelisiniz. Vücut geliştiriciler olan birçok kişi ilişkilendirmek ağırlığı bina, ama bu almak için bir yol olarak alınmamalıdır çok kaslı ve güçlü. Kontrollü Halter bir kilo ve onu tutmak en etkili yollardan biridir. Bu 12 yaşın üzerindeki insanlar için, hem erkek hem de uygundur.

Adım 1: Bir doktor izni almak

Halter programa girmeden önce, bir doktor bir sağlık izni almak için bu risk oluşturabilecek sağlık hiçbir bilinmeyen veya altta yatan sorunları emin olmak için hayati iken eğitim. Bile hissediyorum ya da mükemmel iyi bak, her zaman tavsiye edilir bu izni almak için düzenli olarak egzersiz için size üzerinde eğitmen tarafından uygulanabilir baskı alabilir bir konumda olacaktır emin olun.

Adım 2: Başlangıç kadar üç dört dumbbell halter oturumları ile

Eğer spor salonunda halter makineleri kolay erişim varsa, kolayca kayıtsızca ilk başta halter kaldırma yapabilirsiniz. Bu başlamak ancak zaman artış, üç dört seans kadar olabilir. Süre TV izlerken ya da müzik dinlemek sizi süzerek ayırmak fikrinizi almak için Evde, sen dumbbell oturumları gerçekleştirebilirsiniz.

Adım 3: Daha fazla egzersiz bile değil Taşı

, Çünkü o da kilo kaybına katkıda fiziksel olarak daha fazla hareket etmek için yararlıdır zamanlarda zaman eğitim değildir. Örneğin, iş veya kolejin yerinizi, eğer daha yüksek bir yere bir katlı binada almak için, asansör yerine merdivenleri almalı var. Ne zaman, akşam evde ekstra zaman var köpek yürüyüş veya daha fazla kalori yakmak için.

Adım 4: Yürüyüş ve Koşu

Sen koşu ile ne zaman yürüme karıştırmak gerekir. Sen küçük başlayabilirsiniz; ilk hafta on dakika bir gün için yürüme ve yaklaşık bir saat için üçüncü veya dördüncü haftasında bu artış. Ya dışında park, çevrede yapabilirsiniz veya bir koşu bandı kullanarak.

Adım 5: Devre eğitim gerçekleştirin

İyi bir egzersiz programı devre arasında hızlı hareketleri ile dumbbell halter birleştirir. Başlangıçta, bir devre programı her hafta, sonra iki, üç ilâ altı seans bir hafta zaman vücudunuzun tamamen eğitim uyarlanmıştır gerçekleştirebilirsiniz.

Bu eğitim programlarının yanı sıra, bu size eğitim tatbikatları burn in aynı kalori kazanıyor önlemek için sağlıklı yemek yemek çok önemlidir. Sağlıklı yeme temeli olmalıdır:

i) yemek orta az yağlı ama olması gereken yüksek lif içeriği ile. Hayvansal yağlar asgari seviyede tutulmalıdır.

ii) uzaklıkta kek gibi rafine gıda ile, şeker tatlı içecekler, bisküvi ve beyaz ekmek mi

iii) ama düşük karbonhidrat diyeti koruyun çok düşük ya gitmiyorum. Günlük uygulama için enerji ihtiyacı ancak sizi yiyecek iyi yağ içerir sağlamak.

iv) yoğurt, soya, peynir veya tam yağlı süt yerine, diyetinizde az yağlı süt ürünleri seçin.

v) meyveler, fasulye, tohumlar, fındık, ekmek ve tahıllaryiyin çok.

vi) Her zaman gitmek yağsız, az yağlı et veya vejetaryen yemek. Asgari hızlı gıdaların tüketimi tutun.

0 Yorumlar:

Post a Comment