Biber Hapı Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Onaylıdır.

kurumsalseo.com lida hakkında bloguma yazı yazmak için bilgisayarımı her açtığımda aklıma gelen ilk şey "Acaba bugünm bağlantı nasıl?" oluyor. Ödediğim o kadar paranın karşılığında sinir harbi olarak geri alıyorum bazı zamanlar. Çileden çıktığım, modemi kırmak isteğiyle yanıp tutuştuğum, Pohudey Fx15 aşkına Zayıflama günleri unutmam :) Hal böyleyken yeni bir kampanya daha çıkmış. İnşallah bu bağlantı sorunlarım normale döner, bende keyifle gezinmeye devam ederim :) Buyrun yeni kampanyaya.

İnternetin daha geniş kitlelere yayılmasına yönelik çalışmalarına devam eden internet servis sağlayıcısı TTNET, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda yeni bir kampanya hayata geçirdi. Ocak sonuna kadar TTNET ADSL'e abone olanlar, yüksek hız ve güvenli internet hizmetinden aylık 9,99 TL'den başlayan fiyatlarla yararlanabilecek.


31 Ocak 2010'a kadar sürecek 'Hoşgeldin 9,99 Kampanyası' kapsamında 24 ay taahhüt isteniyor. Aylık 1 TL karşılığında kablolu ve 2 TL karşılığında kablosuz modemin de verileceği kampanyada, 4 GB kotalı NET4 veya NET4 Plus paketlerini seçen müşteriler ilk üç ay için 9,99 TL ödeyecek. 8 Mbps'ye kadar hızlı limitsiz internet sunan NETLİMİTSİZ paketinden faydalanmak isteyenler, 24 ay taahhüt vermeleri durumunda normalde 49 TL olan bu pakete, ilk üç ay boyunca 24,99 TL karşılığında sahip olabilecek.

0 Yorumlar:

Post a Comment