Biber Hapı Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Onaylıdır.

Zayıflama : Metabolizma hızını arttırmak

kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama Metabolizması kimyasal reaksiyonların bir süreç canlı organizmaların hücre içinde bir formdan başka bir forma enerji sürücüye yer almaktır. Her canlı organizmanın kimyasal reaksiyonların büyümeye kendi hücre yapısını oluşturmak için bir dizi taşır. Enzimler diğerine canlıların hayatta kalmasını sağlamak için bir enerji formu aktarmak için kimyasal reaksiyonlar sürücü. Bu enzim Canlılardaki ve kimyasal reaksiyonlar üretmek için de organ ve dokular tarafından enerji ihtiyacı bağlı olarak kimyasal reaksiyonların akış hızı kontrol metabolik yollar sürüş önemli bir rol oynar.

Katabolizma bir metabolizma yollarının olan organik madde hücrelere enerji serbest bırakılması için küçük gruplar halinde (büyük moleküller) sonları parçası biridir. Anabolism metabolik yolların bir dizi enerji Break Up organik maddelerin katabolizma tarafından üretilen kullanarak organ ve dokular büyümek eğilimindedir. Canlı organizma artışları ağırlığı ve büyüme eğer Anabolism yolu katabolizma aşar ve benzer canlı organizma kayıp ağırlık eğer katabolizma yolu Anabolism aşıyor. Ve dinamik denge her iki metabolik yollar dengelenir sağlanır.

Metabolizma organik madde Amino asitler, Yağlar ve Karbonhidratlar yapımı ve enerji kaynağı için bu moleküllerin hücre yapısı büyümeye kırma gibi (moleküller) üç temel sınıfları hedefliyor. Amino asitler, proteinler, karbonhidratlar, yağlar, koenzimler, mineraller ve nükleotidlerin anahtar Biyomoleküllerin enzimler tarafından enerji transferi için kimyasal reaksiyonlar yapmak için bir form gerekli formu kadar kullanılır.

Nasıl metabolik hızı artırmak için: Metabolizma hızı aşağıdaki faktörlere bağlıdır.

* Gövde Yapısı
* Yaş
* Program / faaliyetleri
* Gıda alımı

Eğer metabolizma hızı artar, daha fazla kalori yakılır ve enerji yüksek oranda tüketilir. Yani eğer ağırlık adımları izleyerek kaybetmek metabolizma hızını artırmak istiyorum.

Güçlü Kaslar * Build: yağsız kas olması tüketen daha fazla kalori ve mağaza daha sonra kullanmak için yeterli enerjiyi sağlar.
* Yemeklerden kaçınmak Don't: atlama yemekleri düzenli olarak metabolizma hızı ve nedenleri üzerinde daha fazla artmaz hastalık ve yorgunluk.
Diyet hapları ve Alkol alarak kaçının *: uygun önlemler olmadan diyet hapları kullanarak iç sindirim sistemini tahrip eder ve daha fazla sağlık ile ilgili sorunları getiriyor. Diyet hapları ek klinik metabolizma hızı ve nedenleri üzerinde daha fazla artırmak için onaylı olmayan dinamik denge zarar verebilir. Gibi metabolizma hızı azalır alkol kaçının.
Ve kısa süre içinde gevşek daha ağırlık senin metabolizma hızını artırmak için aerobik egzersiz için git *: Düzenli aerobik yapın.
* Diyette yeterli protein koruyun: böylece enerji daha az kalori içinde saklanır ve kısa zaman içinde bu enerji tüketen kolay olacak yüksek protein içeriği gıda almaya çalışın.
* Sık küçük öğünler var: küçük öğün olmak size stabil durumda olacak daha fazla ağırlık ve dinamik bir denge üzerinde daha fazla kazanmak için yapmaz.
* Düzenli su tüketimi: gerçekten sabit düzeyde metabolizma hızı artan yardımcı olur Düzenli su alma.
* Yürüyüş: Bu egzersiz yürüyüş günlük Going zaman kısa sürede iyi metabolizma hızı elde yardımcı olur.
* Olması yeterli uyku: gerçekten sabit hızda metabolizma hızı geliştirmeye yardımcı olan yeterli uyku. Ses uyku sahip dinamik denge ulaşmak için vücut yapar.

0 Yorumlar:

Post a Comment